Route to Destiny

Over Route to Destiny

« Route to Destiny » is een gratis Browser Game. Het speelt zich af in de verre toekomst waar zowel machtige tovenaars als geavanceerde ingenieurs zich een weg naar de top proberen te banen.

Alphaville

Alphaville is de enige stad die de grote atoomaanval van 512 vK (voor de komst van de keizer) overleefde en - voor zover men weet - zijn dit de enige overlevenden op de hele aarde. De inwoners zijn een hard volk waar concurrentie, oorlog en misdaad de orde van de dag zijn. Er zijn vijf grote groeperingen in de stad: een die de puurheid der magie aanbidt, een waar men gelooft in de kracht der natuur, een waar de balans der elementen primeert, een die het menselijk intellect als belangrijkste waarde neemt en een laatste groepering die zich vooral op automatie richt.

Systeemvereisten

Route to Destiny is een Browser Game, wat betekent dat je het gewoon op je Internet Browser kan spelen. Toch raden we iedereen aan Mozilla Firefox te gebruiken. Sommige functies werken mogelijk niet in andere browsers. Klik op het Firefox - icoon om de installatie te starten. Een schermresolutie van minstens 1024 x 768 is aan te raden.

Browser Games Hub logo